TILAUSTYÖT / SOPIMUSVALMISTUS

Onnistunut kokonaisuus syntyy oikeista tekijöistä

Partnership-yhteistyö on tärkeä osa toimintaamme. Toteutamme ammattitaidolla ja räätälöidysti
monipuolisia tilaustöitä. Valmistettavat tuotekokonaisuudet sisältävät hitsausta, koneistuksia,
levy- ja kokoonpanotöitä, laserleikkauspalvelua, maalausta sekä muuta pintakäsittelyä. Suunnittelussamme on käytössä Solidworks 3D -suunnittelu- ja mallinnusohjelmisto. Tarjoamme korkealaatuisia tuotteita sekä palveluita ja yritysrakenteemme mahdollistaa erinomaisen asiakaskohtaisen joustavuuden. Palvelemme kaikissa teollisissa alihankinta- ja tilaustöissä yksilöllisesti ja luotettavasti. Sopimussuhteemme ovat erittäin pitkäaikaisia.

Toiminnassa noudatamme ISO 9001:2015 ja ISO 14001 laatustandardeja. Toteutamme CE-merkityt teräsrakenteet ja teräskokoonpanot EN 1090 teräsrakennestandardin mukaan. Toteutusluokkamme ovat EXC1 ja EXC2.

 

Laadukas pintakäsittely viimeistelee kokonaisuuden

Maalaamalla voidaan vaikuttaa tuotteen ulkonäköön ja pinnanlaatuun merkittävästi. Maalaus parantaa huomattavasti myös metallisen kappaleen korroosiokestävyyttä ja samalla pidentää kokonaiselinkaarta. Pintakäsittelyssäkin meille ovat erityisen tärkeitä asioita laatu, joustavuus, toimitusvarmuus ja pitkäaikaiset asiakassuhteet.

Maalaamomme soveltuvat erinomaisesti konepajamaalaukseen. Tiloissamme on märkä- ja jauhemaalaamo sekä metalliraepuhaltamo. Maalaamomme koko mahdollistaa myös suurempien kappaleiden käsittelyn. Esikäsittelyä varten metalliraepuhaltamomme on kiinteästi yhteydessä maalaamoon, joten ilmastovaikutukset on eliminoitu prosessien välillä. Maalausprosessimme ei vaadi välttämättä pohjamaalia ja tällöin maali kuivuu erittäin nopeasti muodostaen kulutusta kestävän pinnan.

hitsaus-runko
tyst
maalaus
jauhemaalaamo

Kirjoita hakulauseke ja paina Enter