Sopimusvalmistus

Onnistunut kokonaisuus syntyy oikeista osista

Partnership-yhteistyö on tärkeä osa toimintaamme. Teemme ammattitaidolla ja räätälöidysti monenlaisia tilaustöitä. Sopimussuhteemme ovat erittäin pitkäaikaisia. Valmistettavat tuotekokonaisuudet vaativat hitsausta, levytyötä, koneistuksia, kokoonpanotyötä ja pintakäsittelytyötä. Palvelemme kaikissa teollisissa alihankinta- ja tilaustöissä yksilöllisesti ja luotettavasti.

Monipuolinen kokemus, joustavuus ja luotettavat toimitukset

Tarjoamme korkealaatuisia tuotteita ja yritysrakenteemme mahdollistaa erinomaisesti asiakaskohtaisen joustavuuden. Kehitämme jatkuvasti yritystä vastaamaan yhä paremmin asiakkaiden ja yhteistyökumppanien tarpeita. Osaamisemme on laaja-alaista ja valmistamme yksilölliset tilaustuotteet sovitussa aikataulussa.

Toimintamme perustuu ensisijaisesti pitkäjänteisille asiakkuuksille. Asiakkaitamme ovat johtavat kansainväliset teollisuusyritykset. Laatu, nopeus ja toimitusvarmuus ovat saaneet yhteistyökumppaneiltamme toistuvasti kiitosta. Toiminnassa noudatamme ISO 9001:2015 ja ISO 14001 laatustandardeja.

 

Maalaamo

Pintakäsittely

Maalaus parantaa huomattavasti metallisen kappaleen korroosiokestävyyttä ja samalla pidentää kokonaiselinkaarta. Maalaamalla voidaan myös vaikuttaa tuotteen ulkonäköön ja pinnanlaatuun merkittävästi. Maalaustoiminnassakin meille erityisen tärkeitä asioita ovat laatu, joustavuus, toimitusvarmuus ja pitkäaikaiset asiakassuhteet.

Märkämaalaus

Märkämaalaamomme soveltuu erinomaisesti konepajamaalaukseen. Maalaamomme hallin koko (L x K x P = 10 x 5 x 20 m) mahdollistaa suurempienkin kappaleiden käsittelyn. Esikäsittelyä varten metalliraepuhaltamomme (L x K x P = 5 x 3 x 8 m) on kiinteästi yhteydessä maalaamoon, joten ilmastovaikutukset on eliminoitu prosessien välillä. Itse maalaus suoritetaan korkeapaineruiskua käyttäen ja maalina suosimme pääsääntöisesti Teknos Oy:n Teknodur Combi-yhdistelmää. Teknodur Combi-yhdistelmä ei vaadi välttämättä pohjamaalia ja se kuivuu erittäin nopeasti muodostaen kulutusta kestävän pinnan.

Kirjoita hakulauseke ja paina Enter