Sopimusvalmistus

Onnistunut kokonaisuus syntyy oikeista osista

Partnership-yhteistyö on tärkeä osa toimintaamme. Teemme ammattitaidolla ja räätälöidysti kaikki erilaiset tilaustyöt, mm. hitsaukset, levytyöt, puristustyöt, koneistukset, kokoonpanotyöt, pintakäsittelytyöt ja asennukset. Palvelemme kaikissa teollisissa alihankinta- ja tilaustöissä yksilöllisesti ja luotettavasti.

Monipuolinen kokemus, joustavuus ja luotettavat toimitukset

Tarjoamme korkealaatuisia tuotteita ja yritysrakenteemme mahdollistaa erinomaisesti asiakaskohtaisen joustavuuden. Kehitämme jatkuvasti yritystä vastaamaan yhä paremmin asiakkaiden ja yhteistyökumppanien tarpeita. Osaamisemme on laaja-alaista ja valmistamme yksilölliset tilaustuotteet sovitussa aikataulussa.

Toimintamme perustuu ensisijaisesti pitkäjänteisille asiakkuuksille. Asiakkaitamme ovat johtavat kansainväliset teollisuusyritykset. Laatu, nopeus ja toimitusvarmuus ovat saaneet yhteistyökumppaneiltamme toistuvasti kiitosta. Toiminnassa noudatamme ISO 9001:2015 ja ISO 14001 laatustandardeja.

 

Maalaamot

Maalaus parantaa huomattavasti metallisen kappaleen korroosiokestävyyttä ja samalla pidentää kokonaiselinkaarta. Maalaamalla voidaan myös vaikuttaa tuotteen ulkonäköön ja pinnanlaatuun merkittävästi. ESKO Finland Oy:n tuotantotiloissa ovat jauhe- sekä märkämaalaamo. Maalaustoiminnassakin meille erityisen tärkeitä asioita ovat laatu, joustavuus, toimitusvarmuus ja pitkäaikaiset asiakassuhteet.

Jauhemaalaus

Jauhe- eli pulverimaalaus soveltuu erittäin hyvin metallisten kappaleiden maalaamiseen ja se on ympäristöystävällinen pinnoitusmenetelmä. Jauhemaalauksessa maali kiinnittyy kappaleeseen yli 200°C lämpötilassa, jolloin saavutetaan mekaanista sekä kemiallista kulutusta kestävä maalipinta. Maalauslinjamme soveltuu radan ansiosta erinomaisesti sarjatyömäiseen pintakäsittelyyn. Maalauskaapin suuaukon koko (800 x 1300 mm), radan kantavuus (40-50 kg/m) ja muoto (max. pituus kappaleelle 1200 mm) rajaavat maksimi koon kappaleelle. Maalausta ennen poistamme kappaleesta ruosteen ja muut epäpuhtaudet. Maalityyppinä käytämme ns. polyesterijauheita, jotka soveltuvat parhaiten ulkoilman aiheuttamiin rasituksiin.

Märkämaalaus

Märkämaalaamomme soveltuu erinomaisesti konepajamaalaukseen. Maalaamomme hallin koko (L x K x P = 10 x 5 x 20 m) mahdollistaa suurempienkin kappaleiden käsittelyn. Esikäsittelyä varten raepuhaltamomme (L x K x P = 5 x 3 x 8 m) on kiinteästi yhteydessä maalaamoon, joten ilmastovaikutukset on eliminoitu prosessien välillä. Itse maalaus suoritetaan korkeapaineruiskua käyttäen ja maalina suosimme pääsääntöisesti Teknos Oy:n Teknodur Combi-yhdistelmää. Teknodur Combi-yhdistelmä ei vaadi välttämättä pohjamaalia ja se kuivuu erittäin nopeasti muodostaen kulutusta kestävän pinnan.

Kirjoita hakulauseke ja paina Enter